Promotii

vineri, 21 februarie 2014

Despre noi :)

Suntem o echipa dinamica care a adunat deja multa experienta in comerțul online, putem spune că am fost chiar printre primii din România cu un proiect de magazin online de succes – www.ninfashion.ro, magazin online de haine de dama.
Asadar stim ce facem si mai mult, stim ce vor clientii nostri: calitate, diversitate, preturi bune si produse intotdeauna moderne si purtabile.
Iar acum va propunem un nou proiect online cu haine de dama, care va va ajuta in crearea cu usurinta a unei tinute noi si interesante in fiecare zi.
www.hainedragute.ro este un site specializat in vanzarea de haine moderne pentru femei, in acelasi timp intampinandu-si clientele cu solutii de stil.
Ne propunem sa oferim calitate pentru ca clientele noastre sa primeasca satisfactie, ne propunem sa oferim noutate pentru ca clientele noastre sa primeasca entuziasm si nu in ultimul rand ne propunem sa oferim stil pentru ca clientele sa primeasca incredere.
Va propunem in magazinul nostru online, haine, rochii, fuste, bluze, paltoane, sacouri, camasi,  geci, pantaloni de cea mai inalta calitate, in ultimile tendinte si intr-o combinatie perfecta de stiluri.
Site-ul www.hainedragute.ro este operat de NINFASHION.SRL, cu sediul in Slatina, str. Tunari, nr. 197, jud. Olt, societate inregistrata la registrul comertului sub numarul J28/783/24.072008, CIF RO24236492.
Contact: 0742206286
contact@hainedragute.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu