Promotii

luni, 24 februarie 2014

sâmbătă, 22 februarie 2014

Paltonul Androgin

Paltonul are o linie curată, este din lână, iar croiala este dreaptă, aproape masculină, clasică. Este combinația perfectă între feminin și masculin, creând  o piesă aproape androgină, pe care o vei putea purta multe sezoane de acum înainte.
Iar culoarea…. Cobaltul este o culoare timeless și în același timp statement, prin combinațiile pe care le faci vei decide direcția ținutei tale.
Pentru o ținută business îl poți purta cu o cămașă cu guler și o pereche de pantaloni cu dungă sau o pereche de pantaloni negri, strâmți, tocuri sau, de ce nu, o pereche de pantofi masculini.
Dacă vrei să fi un tomboy într-o zi vei combina paltonul cu un pulover masculin sau un sweatshirt,  boyfriend jeans  și o pereche de brogues sau teniși.
Și seara… da, poți crea o ținută de seară memorabilă împreună cu booties sau stilettos, o rochie chic și un clutch care poate fi într-o culoare neutră, sau complementară albastrului.
Have fun combinând această piesă superbă!
Îl poți achiziționa de aici.

vineri, 21 februarie 2014

Sacoul ideal? Da! | Haine Dragute

Sacoul ideal? Da! | Haine Dragute

Transport Gratuit !!!


Pentru ca ne dorim sa cream o relatie reciproc avantajoasa cu clientii nostrii, am hotarat ca la comenzile de peste 199,99 lei sa oferim transport gratuit.
Va asteptam pe www.hainedragute.ro !

Despre noi :)

Suntem o echipa dinamica care a adunat deja multa experienta in comerțul online, putem spune că am fost chiar printre primii din România cu un proiect de magazin online de succes – www.ninfashion.ro, magazin online de haine de dama.
Asadar stim ce facem si mai mult, stim ce vor clientii nostri: calitate, diversitate, preturi bune si produse intotdeauna moderne si purtabile.
Iar acum va propunem un nou proiect online cu haine de dama, care va va ajuta in crearea cu usurinta a unei tinute noi si interesante in fiecare zi.
www.hainedragute.ro este un site specializat in vanzarea de haine moderne pentru femei, in acelasi timp intampinandu-si clientele cu solutii de stil.
Ne propunem sa oferim calitate pentru ca clientele noastre sa primeasca satisfactie, ne propunem sa oferim noutate pentru ca clientele noastre sa primeasca entuziasm si nu in ultimul rand ne propunem sa oferim stil pentru ca clientele sa primeasca incredere.
Va propunem in magazinul nostru online, haine, rochii, fuste, bluze, paltoane, sacouri, camasi,  geci, pantaloni de cea mai inalta calitate, in ultimile tendinte si intr-o combinatie perfecta de stiluri.
Site-ul www.hainedragute.ro este operat de NINFASHION.SRL, cu sediul in Slatina, str. Tunari, nr. 197, jud. Olt, societate inregistrata la registrul comertului sub numarul J28/783/24.072008, CIF RO24236492.
Contact: 0742206286
contact@hainedragute.ro